Спортен Комплекс "Селект"

Спортен Комплекс "Селект/Select" се намира в град Пловдив в непосредствена близост до МАLL Plovdiv на бул.Перущица в Парк Отдих и Култура.

Комплекса е изграден върху площта от 1137кв.м.и е един от най-модерните в България. Притежаващ терен с размери 43м. дължина и 23м. ширина (от линия до линия на очертанията ) и го прави терена с най-големи размери за градПловдив, позволяващи за организиранието на професионални и отговарящи на изискванията на всякакви спортни мероприятия, турнири и срещи.
Спортен Комплекс "SELECT" е изграден спрямо всички необходими изисквания на УЕФА за подобни игрища. Тревното покритие на игрището е от последно поколение от най-добрата и известна белгийска изкуствена трева зелена на цвят, модел 2010г.DOMO VARIOSLIDE PRO с въртящ косъм, правещ пречупване на светлината и писта с изкуствена трева оранжева на цвят, отново последно поколение, но този път на френската марка за изкуствени настилки TARKETT.
Дренажната система на игрището позволява провеждането на спортни събития при всякакви метереологични условия. Осветителната система, която притежава 18 професионални и лицензирани прожектори дава необходимото предимство да се спортува на осветление през вечерните часове.
Пластифицираната ни РУС мрежа, която е със спецялно покритие не позволява наранявания на спортуващите, благодарение на гъвкавостта й, и мекото покритие.
Футболните врати са със специална мрежа от синджири правени по Португалски и Испански стандарт от STREET FOOTBALL.

Всички тези детайли включително и флагчета на корнерите, резервните скамейки, пистата за загрявка, факта че е с най-големите размери и др. правят Спортен Комплекс "SELECT" един от най-добрите комплекси за спортуване на изкуствена трева, както за професионалисти, така и за аматьори.
 
Кафе-Сладкарницата на "Селект" предлага на клиентите различни продукти, както и богати на витамини и протеини напитки и хранителни добавки. За гостите ни има безжичен WI-FI интернет, както TV с цифорови тунери за предаването на различни спортни събития.


Към Спортния Комплекс също така е изграден санитарен възел със съблекалня, шкафчета, баня, тоалетна и т.н.

Работно време:
Всеки ден от 09:00ч. - 23:00ч.

Цени:
09:00ч. - 16:00ч. - 50лв.
17:00ч. - 23:00ч. - 60лв.

Забележка:
Възможни са промоции и отстъпки за организирани турнири, редовни групи, детско юношески групи, благотворителни събития идр.

За повече информация: тел. 087 6666 963
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
   
  

0 коментара:

Публикуване на коментар