Комплекс "Спортно Търново" гр. Велико Търново

Спортен комплекс "Спортно Търново" се намира на ул. "Козлуджа" 1 в гр. Велико Търново. Това се пада в Западна Промишлена Зона, в близост до фирмата за опаковки „Екстрапак". Това съоражение е най-модерният спортен комплекс в град Велико Търново специализиран в мини футбол. 
Състои от 2 външни игрища с размери 40 х 20 метра, а третото е от типа „мултиспорт” – 35 на 18 метра. Всичките са изградени с настилка от последно поколение за футбол DOMO ASCARI MXS, която притежава сертификат от FIFA 2 звезди. Произведена от белгийската фирма Domo Sports. Тази изкуствена трева е създадена специално да покрива напълно игралните характеристики на естественият терен за професионален футбол.
Осветлението е по стандартите за тренировъчно игрище. Външните терени са направени с истинска дренажна система, какватo има и на националния стадион "Васил Левски". Oградните мрежи са на височина 6 m.
„Спортно Търново” е най-големия спортен комплекс в Северна България разположен на площ от 4, 2 дка в западната част на болярския град, в близост до фирмата за опаковки „Екстрапак". ОСВЕН ТРИТЕ МОДЕРНИ ТЕРЕНА КОМПЛЕКСЪТ ЩЕ ИМА И  мултифункционални ЗАЛИ ЗА други видове спорт, фитнес, аеробика, тае бо, тенис на маса,  ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ, кафе -аперитив разположени на три нива, заедно със съблекални и бани, помешения  за масаж и сауни.

„Спортно Търново” разполага и с паркинг за над 100 автомобила


За резервации:
0882 82 32 82
0888 86 81 31


0 коментара:

Публикуване на коментар