Спортен комплекс “Uva Nestum” гр. Гоце Делчев

Спортен комплекс Uva Nestum е част от ресторант - енотека и изба Uva Nesutm. Намира се на 1.5 км източно от гр. Гоце Делчев, по пътя за с. Лещен и с. Ковачевица.


Предлага модерно-оборудвано игрище за футбол на малки вратички с размер 40 х 20 метра.
Терена е положен с изкуствена тревната настилка, производство на фирмата FieldTurf Tarkett, с което се постига ефект, идентичен при игра на естествен затревен терен. Покритието на изкуствените треви позволява и тяхната устойчивост на ниски температури, а отворите на еластичната основа и дренажната система позволяват да се играе върху тях и по време на дъжд. Игрището е изцяло оградено за да предпазва зрителите, като за улеснение на играчите има отстояние 1.5 метра между тъч линията и оградата. Терена е изцяло осветен и предлага възможност и за игра през нощта.
Игрището е подходящо, както за оранизиране на турнири, така и за игра с приятели. За повече информация относно цените и заетостта на игрището, не се колебайте да се свържете директно с компкекса.

Спортен комплекс Uva Nestum Sport предлага на своите посетители освен отлични условия за игра на футбол на малки вратички и тенис на корт и богат набор от безалкохолни напитки в кафенето на комплекса.
Кафето разполага с широкоекранни телевизори за гледане на спортни събития, а също така и с игрова конзола PlayStation за забавление на гостите и техните деца. Кафенето се намира между игрището за футбол и тенис корта.


Резервации:

Телефон: 0800   19 800
Мобилен: 0885 153 305

                                                                                               
        
                 

                                  


0 коментара:

Публикуване на коментар