Спортен комплекс “РД Спорт/ RD Sport"

Имаме удоволствието да Ви представим най-новия и медерен комплекс “РД Спорт” (RD Sport). Смело можем да твърдим, че е едно от най-модерните и съвременни съоражения с София. Намира се в Студентски град, непосредствено след арката на Минно-геоложкия университет.
Лично премиерът на България Бойко Борисов откри новия спортен комплекс на Минно-геоложкия университет "Св. Иван Рилски" на бляскава церемонията, като освен него присъстваха още министърът на спорта Свилен Нейков, министърът на транспорта Ивайло Московски и на образованието Сергей Игнатов.


Спортният център е изграден от три мини футболни игрища с изкуствена трева, които отговарят на всички критерии за провеждане мачове и турнири. Тревното покритие е последно поколение LanoSport FIFA**.

Две от игрищата са с размери 40 х 20м; 38 х 18м и едно голямо с размери 60 х 30м, което има възможност да се раздели на 3 по-малки игрища. Всичките игрища са изцяло заградени и осветени с уникално по рода си освестление на PHILIPS, което разпределя светлината равномерно по цялото игрище без сeнки. Игрищата са разделени от пътека и разполагат с пейки за зрителите.

Комплексът разполага със съблекални, които се заключват със самостоятелни баня и тоалетни, фитнес, сауна, кафе, паркинг за над 200 коли и други екстри. Oхранява се от камери. По предварителна заявка и уговорка могат да се наемат масажист, сауна, футболни съдии.


Работно време:
Всеки ден от 09:00 – 24:00ч


Цени:
игрище 40 x 20м - 70 лв на час
игрище 38 x 18м – 60 лв на час
игрище 60 x 30м – 120 лв на час


За резервации:
0883 35 06 53

                       0 коментара:

Публикуване на коментар