Спортен комплекс "Раковски" ново!


Най-ново, най-модерно и най-добро. Не се притесняваме да използваме тези епитети, когато става дума за мини футбол игрища „Раковски”. Открити през март 2013, те са изградени чрез използване на последните достижения в настилките от най-висок клас и технологиите за тяхното полагане. Постарахме се, усещането по време на игра, да е максимално реалистично и да е сравнимо с това при игра на естествен терен. 


Съоръжения
Изградени две игрища с размери 38 х 22 м., които при нужда могат за минути да бъдат обединени в едно голямо игрище с размер 52 х 38 м и  5-метрови врати. Комплекса разполага и с професионално игрище за джитбол. Съвременно оборудвана съблекалня с индивидуални душ кабини, сешоари и щафчета със заключване. А съвсем скоро отваря врати и заведение с открита тераса, в чиято приятна обстановка ще може да се насладите на голямо разнообразие от топли и студени напитки, както и на различни възможности за похапване.


Локация
Едно от големите предимства на спортните съоръжения е, че са разположени непосредствено в самия център на столицата и буквално на 300 метра от главния булевард "Витоша" и входа на "Южния парк". Точния адрес е: София, кв. Иван Вазов, п.к. 1408, ул. Балша 18 (до входа на стадион "Раковски")Работно време
Игрищата работят ДЕНОНОЩНО. Направете заявка и терените ще ви очакват по всяко време на деня и нощта – всеки сезон.

Тренировки
Комплекса разполага с квалифициран треньор, който провежда индивидуални тренировки за деца и юноши, както и с футболен скаут/агент, който може да бъде повикан при преценка на треньора. Оказваме съдействие за трансфери на талантливи млади футболисти в чужбина.


Футболни турнири
Спортни игрища „Раковски” оранизират регулярно турнири, като първия е през май 2013 с награден фонд 5000 лв. Също така може да направите свой фирмен турнир или да организирате междуфирмени турнири по минифутбол. За повече информация и резервации се обадете на: 0894 411 258


Резервации и контакти
Адрес: София, кв. Иван Вазов,  ул. Балша 18 (стадион "Раковски")

Записвания: 0894 411 259


Турнири: 0894 411 258
0 коментара:

Публикуване на коментар